2017/10/20

Кілька варіантів корисної і легкої вечері

Корисна їжа, приготована зі свіжих овочів - кращий спосіб привести в порядок свою фігуру і здоров'я.




 Використовуйте свіжий осінній урожай або пробуйте більш екзотичні продукти для приготування цікавих і смачних страв.

Як ситно поїсти у вечірній час без шкоди для організму.

Курка з овочами



Просте і смачне блюдо, наповнене вітамінами всіх мастей. Для приготування виберіть філе, морську сіль, листя салату, оливкову олію, лимонний сік, перець, селеру, брюссельську капусту, фундук, петрушку і сир. М'ясо відваріть в окремій каструлі. Тим часом, почніть готувати соус з оливкового масла, лимонного соку і солі. Змішуємо овочі та горіхи з нарізаною заздалегідь куркою і заправляємо соусом.

Салат с грейпфрутом і лососем



Справжнє джерело заліза, вітаміну С і корисних жирів. Використовуємо наступні інгредієнти: грейпфрут, рукола, авокадо, лимонний сік, оливкова олія, сіль, чорний перець, філе лосося і волоські горіхи. Інгредієнти нарізаємо до дрібного розміру і змішуємо, заправивши оливковою олією і спеціями.

 Коричневий рис і індичка



У цій страві представлені багато необхідні компоненти для активних людей, в чиєму житті спорт займає особливе місце.

Інгредіенти: коричневий рис, сіль, курячий бульйон, грудка індички, оливкова олія, перець, соєвий соус, шпинат, цибуля-порей, кунжутне масло і насіння кунжуту.

В окремій каструлі відваріть рис на курячому бульйоні, додайте сіль за смаком і трохи води. Доведіть до кипіння, накрийте кришкой. Індичку поперчіть, посоліть, додайте соєвий соус і відправте готуватися в духовку на 50-55 хвилин при температурі 165 градусів. Додайте в рис шпинат, цибулю, чайну ложку соєвого соусу і трохи бульйону. Тонко наріжте індичку, додайте кунжутне насіння і олію.

Спагетті



Склад: цільнозернові спагетті, сир, петрушка, шпинат, волоські горіхи, часник, оливкова олія, лимонна цедра, сіль, чорний перець і яйця.

 Готуємо спагетті традиційним способом в киплячій підсоленій воді до стану «аль-денте» . Подрібніть в комбайні петрушку, шпинат, волоські горіхи, часник, 2 столові ложки олії, цедру, 1 столову ложку води і 1/4 чайної ложки солі і перцю . Готуємо в сковороді яєчню, на кожну порцію по одній штуці. Яйця так само можуть бути зварені круто. Отриману суміш змішайте зі спагеті, розкладіть на тарілку, прикрасьте яйцем.
Джерело

Немає коментарів: