2017/10/17

Цей інгредієнт треба завжди додавати в салат, щоб бути здоровим

З ним всі корисні речовини засвоюються швидше





Наукове дослідження Айовського університету підтвердило, що рослинні олії дійсно роблять салат суперкорисним.

Одна-дві ложки олії, додані до салату, не просто роблять його більш поживним: олія сприяє кращому засвоєнню корисних речовин, які містяться в зелені і овочах. А саме - лікопіну, вітаміну К, вітаміну А і двох форм вітаміну Е.

Згідно трактату доктора Венді Уайт, краще засвоєння цих речовин має позитивний вплив на здоров'я, в тому числі - на попередження раку. Вибирайте корисну олію: сприятливі властивості оливкової були не раз доведено вченими.
Джерело

Немає коментарів: